1 День

Home Курси

Судноводіння з використанням радіолокатора, радіолокаційної прокладки та використанням ЗАРП (рівень управління)

Судноводіння з використанням радіолокатора, радіолокаційної прокладки та використанням ЗАРП (рівень управління)

Інструктор

Зарванський Володимир Іванович

Категорія

Підготовка судноводіїв

Опис Курсу

СУДНОВОДІННЯ З ВИКОРИСТАННЯМ РАДІОЛОКАТОРА, РАДІОЛОКАЦІЙНОЇ ПРОКЛАДКИ ТА ВИКОРИСТАННЯ ЗАРП
(РІВЕНЬ УПРАВЛІННЯ)

RADAR NAVIGATION AT MANAGEMENT LEVEL, RADAR, ARPA, BRIDGE TEAMWORK,
SEARCH AND RESCUE

Судноводіння з використанням радіолокатора, радіолокаційної прокладки та використанням ЗАРП, робота в колективі на містку, пошук та порятунок (рівень управління) (А-ІІ/2, A-I/12 п.п. 4, 5, В-І/12 п. 2-35)

Інструктор

Смірнов Ілля Станиславович

 

Категорія

Підготовка судноводіїв

Опис Курсу

Судноводіння з використанням радіолокатора, радіолокаційної прокладки та використанням ЗАРП, робота в колективі на містку, пошук та порятунок (рівень управління) (А-ІІ/2, A-I/12 п.п. 4, 5, В-І/12 п. 2-35)

Radar Navigation - Management level, Radar, ARPA, Bridge Teamwork, Search and Rescue (International Convention on Standards of Training Certification and Watchkeeping for Seafarers, 1978 as Amended (STCW’95))

IMO Model Course: 1.08, 7,01.

Курс розроблено згідно вимог Правил І/12 Міжнародної Конвенції STCW'95, Стандартів підготовки, сертифікації і несення вахти моряків, 1978 року з поправками, розділів А-I/12 (пункти 4, 5), А-ІІ/2, B-I/12 (пункти 2-35) Кодексу STCW'95, з поправками, типових курсів IMO 1.08, 7.01.

Мета курсу

Курс навчання передбачає 3 етапи:

1 етап: освоєння правил експлуатації тренажера, вивчення динамічних характеристик і органів управління модельованих на радіолокаційному тренажерів ЗАРП суден, а також придбання навичок в управлінні модельованих суден.

2 етап: повторення, удосконалення і вироблення твердих навичок у використанні радіолокатора, ЗАРП з метою ефективного застосування РЛС, ЗАРП та інших сучасних навігаційних засобів в умовах інтенсивного судноплавства, при плаванні у вузькостях і по системах поділу руху, де застосування РЛС та ЗАРС найбільш ефективне.

3 етап: придбання й удосконалення практичних навичок у використанні інформації, одержаної від РЛС та ЗАРП та інших навігаційних систем. Оцінка навігаційної інформації, одержаної від усіх джерел з метою попередження зіткнень чи надмірного зближення із суднами. Вироблення твердих і упевнених навичок в обґрунтуванні маневру для попередження зіткнень чи надмірного зближення відповідно до МППЗС-72 на підставі радіолокаційної прокладки, програвання маневру на екрані ЗАРП, даних радіолокаційної інформації одержаної від РЛС, ЗАРП та інших сучасних навігаційних систем, а також навичок та уміння координувати і виконувати пошукові й рятувальні операції в районі нещастя.

Вид документа: сертифікат.

Строк навчання: повний курс підготовки 39 годин (5 днів)/ скорочений курс підготовки 20 годин (2,5 дні)

Вимоги до освітнього рівня слухачів:

бути не молодшим 18 років;

відповідати вимогам до стану здоров'я;

мати відповідну освіту за спеціальністю «Судноводіння;

мати робочий диплом не нижче вахтового помічника капітана;

мати діюче свідоцтво «Судноводіння з використання радіолокатора, радіолокаційної прокладки та використання ЗАРП на рівні експлуатації»;

пройти схвалене навчання та підготовку по діючій програмі і відповідати стандарту, вказаному у розділі А-ІІ/2 Кодексу ПДНВ: Таблиця А-ІІ/2, сфера компетентності «Забезпечення безпечного плавання шляхом використання радіолокатора і ЗАРП, а також сучасних навігаційних систем, що полегшують процес прийняття рішень».

ПЕРЕЛІК НЕОБХІДНИХ ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ:

  1. Паспорт громадянина України або посвідка на постійне проживання
  2. Ідентифікаційний номер (код)
  3. Паспорт моряка (всі сторінки)
  4. Робочий диплом моряка
  5. Підтвердження диплома
  6. Послужна книжка (всі сторінки), документи, підтверджуючі наявний стаж роботи
  7. Медична довідка
  8. Кольорове фото (3×4)

Наші інструктори

Максимальна доступність : 10

Професія : Судоводители

Місцезнаходження : EMTC

Напрямок : Підготовка судноводіїв

Отправити запитання

Error: Contact form not found.