1 День

Home Курси

Управління складом вахти машинного відділення (рівень управління) (Engine-Room Resourse Management (Management Level))

Управління складом вахти машинного відділення (рівень управління) (Engine-Room Resourse Management (Management Level))

Інструктор

Кулёв Леонід Геннадійович

Категорія

Підготовка судномехаників

Опис Курсу

Управління складом вахти машинного відділення на рівнях експлуатації та управління (А-III/1, А-III/2, А-І/12 п.п. 1, 2, А-VIII/2, ч. 3, ч. 4, ч. 4-2, В-I/12, п. 73, В-VIII/2, ч. 4-2)

Engine Room Resource Management (International Convention on Standards of Training Certification and Watchkeeping for Seafarers, 1978 as Amended (STCW’95))

IMO Model Course: 2.07, 7.02, 7.04.

Курс розроблено згідно вимог Правил І/11, І/12, III/1, III/2, III/3 STCW’95, Стандартів підготовки, сертифікації і несення вахти моряків, 1978 року з поправками, розділів А-1/12, А-III/1, А-III/2, AIII/3, В-І/12, п. 73 Кодексу STCW’95, з поправками, типових курсів МMO 2.07, 7.02, 7.04.

Мета курсу

Вивчення, відновлення та закріплення навичок з використання всього комплексу механічного і електричного обладнання судна та машинного відділення, систем контролю та органів керування моделюємой головної енергетичної установки (ГЕУ) та допоміжного механічного обладнання судна для забезпечення безпечного руху, маневрування та виконання технологічних операцій, пов’язаних з використанням механічного обладнання судна, в будь-яких умовах.

Відпрацювання організації та несення ходової машинної вахти в різних умовах та районах судноплавства, в стиснутих умовах плавання, як у денних так і в нічних умовах, а також в складних погодних умовах.

Відпрацювання несення машинної ходової вахти та навичок з оперативної оцінки ситуації, що склалася в складних навігаційних і аварійних ситуаціях, та прийняття оптимальних рішень з експлуатації ГЕУ та допоміжного механічного, електричного обладнання в складних експлуатаційних та погодних умовах.

Відпрацювання несення ходової вахти при лоцманській проводці, швартовних операціях і при постановці та зняття судна з якоря.

Вид документа: сертифікат.

Срок навчання: повний курс підготовки 40 годин (5 днів)/ скорочений курс підготовки 20 годин (3 дні)

Вимоги до освітнього рівня слухачів:

  • бути не молодшим 18 років;
  • мати відповідну схвалену освіту та професійний диплом
  • мати робочий диплом не нижче вахтового механіка;
  • мати курс підготовки в майстернях та схвалений стаж не менш ніж 12 місяців як частина схваленої програми підготовки або мати курс підготовки в майстернях та схвалений стаж роботи на судні 36 місяців, з котрих не менш ніж 30 місяців стаж в складі машинної команди виконувати в період стажу обов’язки несення вахти в машинному відділенні під наглядом головного механіка чи кваліфікованої особи командного складу машинної команди;

ПЕРЕЛІК НЕОБХІДНИХ ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ:

  1. Паспорт громадянина України або посвідка на постійне проживання
  2. Ідентифікаційний номер (код)
  3. Паспорт моряка (всі сторінки)
  4. Робочий диплом моряка
  5. Підтвердження диплома
  6. Послужна книжка (всі сторінки), документи, підтверджуючі наявний стаж роботи
  7. Медична довідка
  8. Кольорове фото (3×4)

Наші інструктори

Максимальна доступність : 10

Професія : Судомеханики

Місцезнаходження : EMTC

Напрямок : Підготовка судномехаників

Отправити запитання

Error: Contact form not found.